Readmee 1 Yaşında


Readmee'nin bu(Nisan 2010) sayısı hem benim hem de ekibimiz için çok büyük önem taşımaktadır. İlk sayısından beri çok emek vererek bu günlere getirdiğimiz  Readmee artık 1 yaşında. Doğuşunu, adını koyuşumuzu dün gibi hatırlıyorum. Şimdi ise 100 makele ile besledik, büyüttük ve 1 yaşına getirdik.
Yoğun dönemlerimiz oldu, sınavlara projelere rağmen onu okuyucularımızla buluşturmayı başardık. Her ay çok çeşitli konularda makaleler yazdık ve ciddi bir okuyucu kitlesi oluşturduk. Her ay yeni şeyler öğrenmenin ve öğrendiklerimizi okuyucularımız ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Yazı dizileri, yeni teknolojiler, röportajlar,  öğrenci arkadaşlarımıza derslerinde yardımcı olabilecek bilgiler ve daha birçok konu ile olabildiğince geniş bir kitleye ulaşmayı hedefledik. Gelen yorumlardan ve takipçilerimizin fazlalığından da anladığımız üzere bu hedefimizde başarılı olabilmişiz. Yine de yapabileceğimiz çok fazla şey var. Gün geçtikçe daha çok büyüyecek ve gelişecek Readmee.
Readmee’yi bugünlere getiren siz sevgili okuyuculara ve ekibimize çok teşekkür ediyorum. İyi ki doğdun Readmee. Daha da büyüyerek ve gelişerek nice yıllar yaşaman dileğiyle.

0 yorum:

Yorum Gönder